Diensten

Hieronder vindt u een greep uit onze diensten. Heeft u een vraag of probleem die hieronder niet beschreven staat? Geen probleem, neem contact met ons op en dan spreken we samen de mogelijkheden door.
Onderhoud
Het opschonen van uw devices, het verwijderen van opgelopen virussen en het oplossen van problemen met de mail. Ook voeren wij vroegtijdige controles uit om problemen te voorkomen. Het onderhoud is mogelijk voor uw computer, laptop,  iPad/tablet en mobiele telefoon.
Netwerken
Problemen met uw WiFi? Maakt u graag gebruik van een sneller netwerk? Wij komen langs om uw bestaande netwerk te optimaliseren of om een nieuw netwerk aan te leggen.Back-up
U wilt natuurlijk dat uw vakantie- en familiefoto’s veilig staan opgeslagen. Ze moeten op een plek staan waar het veilig is maar vooral ook waar ze niet opeens verdwijnen. Een goede back-up is belangrijk voor uw zakelijke en persoonlijke bestanden. Wij beschikken over verschillende mogelijkheden, ook in de Cloud! Samen kijken we naar de beste oplossing.
Vragen & advies
Heeft u het idee dat u niet alle functies van uw apparaten of software benut? Heeft u vragen over uw eigen apparaten of software? Wij zijn er om u te voorzien van persoonlijk advies en om uw vragen te verhelpen. Dit geldt ook voor bedrijven!Aanschaf
Wanneer u een nieuw apparaat wilt aanschaffen zoals een computer, laptop, tablet of telefoon kan dit ook bij ons! Wij adviseren u graag over de verschillende producten, u kunt hiervoor telefonisch contact opnemen of wij kunnen een keer bij u langs komen.
Gegevens overzetten
Is uw oude computer of laptop stuk of toe aan vervanging? Wij zetten uw bestanden en programma’s over naar uw nieuwe device. In de meeste gevallen kan dit ook wanneer het systeem niet meer start.Beveiligingscamera's
Wij leveren een breed assortiment aan camera's om uw huis of bedrijf te kunnen beveiligen in elke situatie. Hierbij leveren wij software waarmee de beelden overal ter wereld bekeken kunnen worden, dit alles zonder jaarlijkse licentie kosten.
Computerbeveiliging
Vandaag de dag leven we in een wereld waar virussen, malware en ongewenste software veel voorkomen. Waar eerder Windows Defender voldoende was, is dat in deze tijd wel anders. Ook wanneer je denkt geen gekke dingen te doen op de computer is goede antivirussoftware een must.Data Recovery
Is uw harde schijf of een ander opslagmedium gecrasht? Geen probleem! Wij zijn in staat om herstel van uw data uit te voeren. Doordat wij geautoriseerd partner van Data Recovery Nederland. zijn is er een slagingskans van 95%. Binnen 24 uur is er een gratis diagnose uit het lab! Zo kunt u toch nog bij uw belangrijke foto's en papieren.