maart 4, 2019 ICT Geen reacties

Vandaag de dag leven we in een wereld waar virussen, malware en ongewenste software veel voorkomen. Waar eerder Windows Defender voldoende was, is dat in deze tijd wel anders. Ook wanneer je denkt geen gekke dingen te doen op de computer is goede antivirussoftware een must.

Waar moet je op letten?

Waar moet je op letten tijdens je keuze voor antivirussoftware?

Natuurlijk is het eerste waar je op let de prijs, maar behalve de prijs zijn ook een aantal andere zaken belangrijk.

1. Het gebruikersgemak

Er zitten grote verschillen tussen verschillende antivirussoftwarepakketten als het aankomt op gebruikersgemak. Is het een programma dat op de achtergrond draait of worden er veel actieve handelingen gevraagd als het beantwoorden van meldingen of het starten van een scan. Het mooiste is natuurlijk een antivirusprogramma dat er wel is maar waar je niets van merkt!

2. Stabiliteit en belasting

U wilt natuurlijk dat uw laptop of pc beschermd is, maar dat hij niet traag wordt.

3. Hulp en support

Antivirus, je hoopt dat er niets gebeurt met je computer, maar stel het gebeurt toch. Waar moet je aankloppen? Dit zijn zaken waar je niet over nadenkt bij de aanschaf van een antivirus programma, maar mocht het nodig zijn is het fijn dat deze informatie aanwezig is.

Ons advies

We hebben meerdere antivirusprogramma’s de revue laten passeren maar zijn uiteindelijk uitgekomen bij Bitdefender. Bitdefender is geschikt voor zowel zakelijk als particulier en tegen een scherpe prijs bieden zij een uitstekende bescherming.

Bitdefender is ook voor de zakelijke klant erg geschikt omdat je in één oogopslag kunt zien of er iets mis is met een van de computers binnen je organisatie. Het maakt hierbij niet uit of dit systeem aanwezig is in het bedrijf of onderweg is.

Bitdefender is via ons al te verkrijgen voor €39,99 per jaar (exclusief btw). Dit product kan op alle versies van Windows geïnstalleerd worden, maar ook op Apple producten.

Interesse gekregen in antivirus of Bitdefender? Neem contact met ons op via info@stok-ict.nl of 0657765693

Geschreven door Wouter